Author Topic: Missings emulators.  (Read 32685 times)

davhuit

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 173
Re: Missings emulators.
« Reply #28 on: January 13, 2014, 10:30:25 AM »
I just tested with the file and the emulator still don't quit with "ESC", it still switch to "windowed mode" instead.

Edit : After a look in the xml file, it seems it get overerwrited when you configure the joypad and the "ESC" key binding is lost, but that's not a big problem, I don't plan to use that emulator often anyway.
« Last Edit: January 13, 2014, 10:40:04 AM by davhuit »

davhuit

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 173
Re: Missings emulators.
« Reply #27 on: January 13, 2014, 10:21:25 AM »
Thanks, I'll try.

I used this page for most of my emulators when I first set them up but for this one that I just added (so later after the first setup), I forgot to go check there.

mgalaxy

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1176
    • Email
Re: Missings emulators.
« Reply #26 on: January 10, 2014, 11:49:53 AM »
Quote
But actually, 4DO would require an auto-it script because the "ESC" key is already mapped to the "window mode" in the emulator, so you can't quit with it (you can only quit with "ALT+F4" for now, so with the keyboard, which would be a problem for people who use arcade cabinet).

You could use the little file which is to download here (under 'Panasonic 3DO'):
http://www.mgalaxy.com/tutorial_emulators.html

Don't hesitate to go to that page to get specific information on an emulator!!
(Do me a favor...it took me ages to gather those information  ;))

Aeliss

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 901
Re: Missings emulators.
« Reply #25 on: January 10, 2014, 11:26:44 AM »
You can configure the escape key in options/ controler configuration/console and assign a joypad key to the exit function.

davhuit

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 173
Re: Missings emulators.
« Reply #24 on: January 09, 2014, 11:39:48 AM »
Tell me if you have settings problems on the emulator because I don't remember if they are hard to find  :-\

3DO

Emulator 4DO http://www.fourdo.com/

Special Setting : Nothing.

Code: [Select]
  <System>
    <Name>Panasonic 3do</Name>
    <AppPath>F:\emulateur\panasonic\3do\4do\4DO.exe</AppPath>
    <RomPath>F:\emulateur\panasonic\3do\rom</RomPath>
    <SnapPath>F:\emulateur\Mgalaxy\snapsemul\3do</SnapPath>
    <VidPath />
    <Emu selected="0">
      <Cmd id="0" name="4do" value="--StartFullScreen -StartLoadFile &quot;%path\%file%ext&quot;" />
    </Emu>
    <Ext selected="0">
      <Suf id="0" value=".cue" />
    </Ext>
    <Active>True</Active>
  </System>

3do have some laserdisk game, but take care, on this emulator loading with laserdisk can take 10 15 mn, so a black screen during 10 mn is normal.

Last versions seems to have compatibility problems because some games I tested don't work witht he last versions but works with 1.3.0 (that's the mainly one used in the compatibility lists)

But actually, 4DO would require an auto-it script because the "ESC" key is already mapped to the "window mode" in the emulator, so you can't quit with it (you can only quit with "ALT+F4" for now, so with the keyboard, which would be a problem for people who use arcade cabinet).

Except that little problem, it seems to work fine with Mgalaxy.

Aeliss

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 901
Re: Missings emulators.
« Reply #23 on: September 16, 2013, 10:33:56 AM »
Yep sure, in fact it s an obsolette system. Only  25 games have been made for this console.
The games works too on an amstrad cpc 6128+ because this computer can take D7 and cartridge. Really few peoples have buy this console.

Before yesterday I was using the cpc system to play them but I have 6000 Roms for Cpc 6128+ D7 format and only  25 for cartridge. And I m boring to search one of the 25 cartridge game in the midst of the 6000 others.

Perhaps It will be usefull  a color system in list rom, one color by extensions ?

   

mgalaxy

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1176
    • Email
Re: Missings emulators.
« Reply #22 on: September 15, 2013, 04:58:16 PM »
Here it is Aeliss...would you please message me the xml system info and eventually the script?

Aeliss

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 901
Re: Missings emulators.
« Reply #21 on: September 15, 2013, 11:41:29 AM »
Still no bug ^^.

But another icon to make pls.

Amstrad GX4000 http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Amstrad-GX4000-Console-Set.png

davhuit

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 173
Re: Missings emulators.
« Reply #20 on: September 15, 2013, 05:12:23 AM »
Personally, I finished my installation and everything seems to work fine :)

mgalaxy

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1176
    • Email
Re: Missings emulators.
« Reply #19 on: September 14, 2013, 11:02:44 AM »
Thanks for your feedback Aeliss.
Those extensions have been added to the default system settings.

Aeliss

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 901
Re: Missings emulators.
« Reply #18 on: September 14, 2013, 10:17:14 AM »
Nice thx ^^.

I haven't finished to install the new version  (I have somes problems with a special GB system). But I haven't found bugs yet. Just somes remarks.

Master system, I have some roms .SMS format.
GBA .GBA
GBC .GB and .GBC

mgalaxy

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1176
    • Email
Re: Missings emulators.
« Reply #17 on: September 14, 2013, 04:52:25 AM »
Here you are!! (Added to the default systems, too)
« Last Edit: September 14, 2013, 05:26:34 AM by mgalaxy »

Aeliss

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 901
Re: Missings emulators.
« Reply #16 on: September 13, 2013, 11:29:01 AM »
I need some help again ^^.
I need an icon for this system

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Amiga_CD32_console.jpg

Aeliss

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 901
Re: Missings emulators.
« Reply #15 on: August 30, 2013, 12:14:19 PM »
The amiga cd32 http://fr.wikipedia.org/wiki/Amiga_CD32.

It s just an amiga 1200 so same than the "commodore amiga" in the mGalaxy list but It work with cue/bin/iso and not D7/harddrive.
Games are easy to put in cabinet because this games don't need keyboard (yes it s a console)

No script needed, you just need to make a config file called "mGalaxy(CD32).uae" (or rename this one in the emulator)

Code: [Select]
  <System>
    <Name>Amiga cd32</Name>
    <AppPath>F:\emulateur\Amiga\WinUAE\winuae.exe</AppPath>
    <RomPath>F:\emulateur\Amiga\jeuxCD32</RomPath>
    <SnapPath />
    <VidPath />
    <Emu selected="0">
      <Cmd id="0" name="WinUAE" value="-config=mGalaxy(CD32).uae -cdimage=&quot;%path\%file%ext&quot;" />
    </Emu>
    <Ext selected=".cue">
      <Suf value=".cue" />
      <Suf value=".iso" />
    </Ext>
    <Active>True</Active>
    <Script>False</Script>
    <Database>False</Database>
  </System>

davhuit

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 173
Re: Missings emulators.
« Reply #14 on: August 21, 2013, 09:29:39 PM »
If someone want to try :

Code: (AutoIt) [Select]
If $CmdLine[0] == 0 Then Exit

$path = "E:\mGalaxy Emulators\PS2\PCSX2 1.0.0\"
$app = "pcsx2-r5350.exe"

HotKeySet("{ESC}", "Terminate")
$PID = Run( $path & $app & ' ' & $CmdLineRaw , $path)

while _WinWaitActivePID($PID)
   sleep(500)
wend

While 1
  Sleep(500)
WEnd
exit 0

Func Terminate()
    While ProcessExists ( $PID )
  ProcessClose ( $PID )
    WEnd
    Exit 0
 EndFunc
 
 Func _WinWaitActivePID($iPid)
    While 1
        Local $list = WinList()
        For $i = 1 To $list[0][0]
            If $list[$i][0] <> "" And IsVisible($list[$i][1]) Then
                If WinGetProcess($list[$i][1]) = $iPid AND WinActive($list[$i][1]) Then Return $list[$i][0]
            EndIf
        Next
    WEnd
EndFunc

Func IsVisible($handle)
    If BitAND(WinGetState($handle), 2) Then
        Return 1
    Else
        Return 0
    EndIf

EndFunc

Works fine, I loaded 4 games without any problem.