Author Topic: Cover art not displayed since 10.1 update  (Read 949 times)

genkin86

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: Cover art not displayed since 10.1 update
« Reply #7 on: June 16, 2024, 06:11:04 AM »
Thank you mGalaxy. That fixed the issue.

I love mGalaxy and use it nearly daily.
Keep up the great work!

mgalaxy

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1176
    • Email
Re: Cover art not displayed since 10.1 update
« Reply #6 on: June 16, 2024, 01:54:56 AM »
Hi genkin86,
You were right, there was indeed a bug that crept into this theme when we upgraded to version 10.1!
Sorry...and thanks for reporting it!

Here's a link to a .zip file
In the mGalaxy folder, delete: 'mGalaxy.exe' and 'mGalaxy_Data'.
...and replace them with the contents of this .zip file!

https://www.mgalaxy.com/downloads/Temp_ToDelete.zip

genkin86

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: Cover art not displayed since 10.1 update
« Reply #5 on: June 15, 2024, 07:30:45 AM »


I've enabled "use image" and tried reinstalling and re-linking the media folders. But I still have this problem.

Presenter 3 does display the cover art though...


mgalaxy

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1176
    • Email
Re: Cover art not displayed since 10.1 update
« Reply #4 on: June 02, 2024, 07:52:51 AM »
They are not showing cover arts...so what do they show?
Please check in mGalaxy_Runway that you've entered the ?right? 'covers' folder...because that's the only reason you might not be seeing the covers!

The covers folders are correctly linked, and covers show in the DB Edit Media tab.
Most of my Systems with the Presenter 2 theme just show a black tile with the game title instead of the cover art. Interestingly though, one system shows logos instead of covers (linked correctly).
Presenter 3 does use the cover art correctly though.

That's simply because you don't have configured the theme to "use image"!
Call the theme window (default key is t) then check "use image"

genkin86

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: Cover art not displayed since 10.1 update
« Reply #3 on: June 02, 2024, 04:47:01 AM »
They are not showing cover arts...so what do they show?
Please check in mGalaxy_Runway that you've entered the ?right? 'covers' folder...because that's the only reason you might not be seeing the covers!

The covers folders are correctly linked, and covers show in the DB Edit Media tab.
Most of my Systems with the Presenter 2 theme just show a black tile with the game title instead of the cover art. Interestingly though, one system shows logos instead of covers (linked correctly).
Presenter 3 does use the cover art correctly though.

mgalaxy

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1176
    • Email
Re: Cover art not displayed since 10.1 update
« Reply #2 on: June 02, 2024, 04:11:21 AM »
They are not showing cover arts...so what do they show?
Please check in mGalaxy_Runway that you've entered the ?right? 'covers' folder...because that's the only reason you might not be seeing the covers!

genkin86

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Cover art not displayed since 10.1 update
« Reply #1 on: June 01, 2024, 06:33:21 PM »
Hello, since updating to 10.1 (and confirming art folders are still linked), my Presenter 2 nd Tiles themes are not showing "cover"art, but (Presenter 3 is showing covers).
Any idea how I can fix this?