Author Topic: always crash when scanning roms for custom system  (Read 1084 times)

zolcos

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
always crash when scanning roms for custom system
« on: October 05, 2015, 10:37:07 PM »
mgalaxy works fine when only using the systems in the default list
I tried adding some other systems by editing the systems.xml, it causes mgalaxy to crash while starting
mgalaxy_runway can run OK and even recognize the new system I added, but when I click "create database" it crashes too.
This is the error given by runway:
Code: [Select]
Problem signature:
  Problem Event Name: CLR20r3
  Problem Signature 01: mGalaxy_Runway.exe
  Problem Signature 02: 5.5.0.0
  Problem Signature 03: 54a3e629
  Problem Signature 04: Microsoft.VisualBasic
  Problem Signature 05: 12.0.51209.34209
  Problem Signature 06: 5348c443
  Problem Signature 07: 834
  Problem Signature 08: 5c
  Problem Signature 09: System.NullReferenceException
  OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
  Locale ID: 1033
  Additional Information 1: 0a9e
  Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
  Additional Information 3: 0a9e
  Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Read our privacy statement online:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
  C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

I am on windows 7 x64
I have tried some solutions found on this forum for CLR20r3 error but none worked:
- I started Windows with the built in Administrator account and all uac disabled
- I tried the installer for dx9 but it just says it is already installed
- I tried reinstalling windows media center via control panel
- after doing windows update, my windows media player is version 12

jmd

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 128
    • Email
Re: always crash when scanning roms for custom system
« Reply #1 on: October 06, 2015, 01:55:09 AM »
Quote
I have tried some solutions found on this forum for CLR20r3 error but none worked:
- I started Windows with the built in Administrator account and all uac disabled
- I tried the installer for dx9 but it just says it is already installed
- I tried reinstalling windows media center via control panel
- after doing windows update, my windows media player is version 12
Hi,
No need to do all that since you do know that the problem is not coming from mGalaxy itself...but from you trying to add a new system ;-)

1.Could you post the lines you've added to 'systems.xml' file?
2.Have you created a folder with the system name? Is there a icon.png file inside?